Wie zijn wij?

Even voorstellen…

Hallo! Mijn naam is Milka de Vries. Getrouwd, moeder en woonachtig in het mooie Soest en in het bezit van drie honden. Onze oudste hond Diesel is een kruising border collie/boerenfox en onze andere twee honden Droppie en Dutch zijn Franse bulldogs. Onze honden zijn een belangrijk onderdeel van ons gezin en we vinden het dan ook leuk en belangrijk om lekker met ze bezig te zijn.

Dagelijks zijn wij te vinden in het bos met onze honden en het valt mij op dat je al snel een band hebt met mensen met een zelfde soort rashond. Zo spreken andere Franse bulldog bezitters ons regelmatig aan en de honden spelen altijd erg leuk met elkaar. Ze spreken dezelfde (honden)taal! Ook bij andere border collies zien we herkenning in het gedrag van onze Diesel. Erg leuk om zo in contact te komen met mensen die je eigenlijk niet kent, maar waar je toch een klik mee hebt.


Aangezien wij vooral veel Franse bulldogs tegen kwamen ontstond vijf jaar geleden het idee om een facebookpagina te beginnen genaamd ‘Franse bulldog events’. Vanuit deze pagina werden en worden er regelmatig wandelingen georganiseerd voor Franse bulldogs. In enkele jaren groeide het aantal leden erg snel. Vandaag de dag zijn meer dan 3400 leden lid van deze pagina en lopen we dan ook regelmatig met kleine maar ook grote groepen bulldogs in de regio midden Nederland.

Gezien het succes van deze wandelingen ontstond het idee om het groter aan te pakken en een evenement te organiseren. Dat bleek een enorm succes met ruim 750 eigenaren en 300 bulletjes in de Soesterduinen tijdens ons eerste evenement. Vanwege de enorme aantallen hebben we besloten dit op locatie aan te bieden. Nu, vier jaar later, vinden ruim 1500 bulldog eigenaren en meer dan 600 bulletjes uit heel Nederland, Belgie en Duitsland jaarlijks hun weg naar ons evenement ‘Vive la Frenchie!’.

Deze bijzondere ervaring willen we graag delen met andere hondenrasbezitters en zo ook hen de mogelijkheid bieden om nieuwe mensen en mogelijke wandelmaatjes te ontmoeten. Van daaruit  is het idee ontstaan om in 2017 ook een dag te organiseren voor álle hondenrassen onder de naam ‘Dogtastic!’.

We zijn een snel groeiend evenement en onze plannen om nog verder uit te breiden liggen dan ook al klaar.

We hopen je als bezoeker, of u als ondernemer in de dierenbranche, ook eens te mogen verwelkomen tijdens ons evenement.

Heel graag tot ziens tijdens Bark in the Park!