Wordt jouw hond in 2017 Hollands Next Topdog?

Petpret introduceert in 2017 een unieke winactie voor Bark in the Park. Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste hond van Nederland en wil je dat jouw hond kans maakt op de titel Hollands Next Topdog? Doe dan snel mee en win!

Wat kun je winnen?
- De winnende hond wint voor zijn/haar baasjes twee gratis entreetickets voor Bark in the Park. Voor beide themadagen kiezen we een winnaar.
- Daarnaast wint deze Hollands Next Topdog een echte V.I.D. oftewel een ‘Very Important Dog’ behandeling. Zo hoeft deze V.I.D. niet ver te lopen en krijgt dan ook een gereserveerde parkeerplaats dichtbij de ingang van het evenement.
- Deze V.I.D. moet uiteraard duidelijk herkenbaar zijn. De winnende hond ontvangt dan ook bij aankomst een passend tuig met een V.I.D. label.  
- Ook wint deze V.I.D. een gratis fotoshoot en een ontmoeting met een gedragsdeskundige.


Spelregels deelname Hollands next topdog
We kiezen dus 2 winnaars. De winnaar van themadag 1 Dogtastic! kan een topdog zijn van ieder ras. Voor themadag 2 Vive la Frenchie! zijn we op zoek naar een topdog van het Franse/Engelse bulldogras, een Boston terrier of een mopshond.
Beide honden worden tijdens hun eigen themadag gehuldigd in de demonstratiering.

Hoe kan ik meedoen aan deze winactie?
Ga naar de Facebookpagina van Petpret. Post daar, onder de post van Hollands Next Topdog, een foto van jouw hond en leg uit waarom jouw hond Hollands Next Topdog moet worden.

Twee weken voor aanvang van het evenement maken wij een selectie van de kanshebbers. Deze kanshebbers krijgen vervolgens een week lang de tijd om zoveel mogelijk likes te verzamelen op Facebook. De honden met de meeste likes winnen worden de winnaars van Hollands next topdog inclusief de V.I.D. behandeling.