Het laatste nieuws

Kortingsactie Dogtastic!

April 01, 2017

Ter introductie van honden evenement Bark in the Park, 'DOGTASTIC!' (voor álle hondenrassen) zijn alle tickets tijdelijk maar €5,- pp! Honden zijn gratis, parkeren is gratis en kids tot 10 jaar zijn ook gratis.

Voor het ontvangen van de korting dien je bij de bestelling de volgende kortingscode te gebruiken. Voor een 1 persoonsticket gebruik kortingscode: petpret1. Voor een twee persoonsticket gebruik code petpret2. Voor een 3 persoonsticket gebruik code petpret3. Deze korting is uitsluitend geldig voor Bark in the Park, 'Dogtastic!' en dus niet voor 'Vive la Frenchie!'. *exclusief kosten online verkoop. 

GRATIS goodiebags tijdens Bark in the Park voor de eerste bezoekers!

April 20, 2017

Ook dit jaar mogen we weer GRATIS goodiebags uitdelen. Maarliefst 250 per dag, één per gezelschap. Op is helaas op dus zorg dat je er op tijd bij bent  op 6 en 7 mei en scoor één van de gratis goodiebags. De inhoud van de goodiebags wordt gesponsord door:

Beaphar

Biofood

De Hoofdstad

Amivedi (125 stuks per dag)

Doe jij ook mee met de wokshops tijdens Bark in the Park?

April 20, 2017

Je hond en jij hoeven je niet te vervelen tijdens Bark in the Park. Er zijn namelijk diverse workshops waar je samen met je hond aan mee kunt doen.  Je kunt meedoen met agility, speuren, doggydance, dogfrisbee, hersenwerk, hoopen (7 mei) en ultimate dog temptation (7 mei). Alle workshops worden begeleid door gediplomeerde hondenscholen.


Agility wordt begeleid door: hondenclub My Best Friend 

Dogfrisbee, hoopen en ultimate dog temptation wordt begeleid door: het Dogfrisbee Demoteam
Doggydance wordt begeleid door: Dancing Paws

Speuren wordt begeleid door: de Stichting Leonbergse Reddingshonden Werkgroep

Hersenwerk wordt begeleid door: DogTalk

Spektaculaire demonstraties tijdens Bark in the Park

April 15, 2017

Tijdens Bark in the Park kun je genieten van verschillende spectaculaire demonstraties met honden! Wat dacht je van pakwerk met getrainde politiehonden, dogfrisbee, doggydance of hoopers? Je ziet het allemaal tijdens Bark in the Park. Kijk bij het programma van Bark in the Park welke demonstraties er worden gegeven en wanneer. 

Speuren tijdens Bark in the Park

April 07, 2017

SPEUREN

Het onderdeel speuren tijdens Bark in the Park wordt dit jaar begeleid door de gediplomeerde trainers van de St. Leonbergse reddingshonden werkgroep.
 

Deze stichting heeft als doel "het team baas/hond zo goed mogelijk te laten functioneren in het reddingswerk".

Dit wordt bereikt door het organiseren van diverse cursussen, trainingen en andere activiteiten. De meeste speurtrainingen worden in de omgeving van Ermelo gegeven, waterwerk in de buurt van Biddinghuizen.


Tijdens Bark in the Park kun je samen met je hond kennis maken met deze leuke activiteit waarbij je hond geestelijk wordt uitgedaagd. Probeer het eens uit en laat je verbazen over het denk- en reukvermogen van je hond!

http://www.leonbergsereddingshonden.nl/Home/

Gezocht: Dog bloggers/vloggers!!

April 06, 2017

Kan jij leuk schrijven en/of filmen? Heb je samen met je hond veel volgers op social media? Vind jij het leuk om je hondje terug te zien in de reclame campagnes van honden evenement Bark in the Park???

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat wordt er verwacht? 
Je krijgt gratis entree voor Bark in the Park en bent dus op 6/7 mei beschikbaar. Voorafgaand aan het evenement maak je een blog/vlog van je verwachtingen voor jou en je hond tijdens Bark in the Park. Tijdens het event maak je een blog/vlog van het evenement. Meer informatie hierover ontvang je in een vervolg gesprek.


Interesse?
Mail dan naar info@petpret.nl een foto van jou en je hond en een verwijzing naar jullie social media accounts.


Let op! Voor beide dagen zoeken we bloggers/vloggers! Dus zowel voor 'Vive la Frenchie!' het grootste Franse bulldog event als voor 'Dogtastic!', het event voor alle hondenrassen.

Karikatuurtekenaar

April 05, 2017

Ook dit jaar hebben wij tijdens Bark in the Park weer een karikatuurtekenaar. Dit leuke onderdeel brengt een lach op ieders gezicht. Ga er maar eens goed voor zitten en laat je hond of jezelf samen met je hond op grappige wijze natekenen door karikatuur tekenaar Ronald Kronenburg.

http://www.atelier-kronenburg.nl
http://www.visualisator.nl
info@atelier-kronenburg.nl

Dierenarts Piet Hellemans verzorgt clinic tijdens Dogtastic!

February 07, 2017

Dierenarts Piet Hellemans, bekend van onder andere tv programma Beestengeluk en Rob's grote tuinverbouwing, zal tijdens 'Dogtastic!' een live clinic geven. Tijdens deze clinic kunnen bezoekers uit het publiek live een korte vraag stellen met de betrekking tot de gezondheid van hun hond. Volg het dagprogramma van Dogtastic! voor het tijdstip van deze interessante clinic. 

Petpret zoekt: Hollands next topdog

February 08, 2017

Is jouw hond 'Hollands next topdog'? Petpret introduceert in 2017 een unieke winactie voor hondenevenement Bark in the Park. Via onze Petpret Facebookpagina gaan we op zoek naar 'Hollands next topdog'. Heb jij de mooiste, liefste, grappigste of meest bijzondere hond? Vertel ons waarom jouw hond Hollands next topdog is. Niet alleen wint jouw hond deze felbegeerde titel, maar ook een unieke V.I.D. (Very Important Dog) behandeling. Zowel voor 'Dogtastic!' als voor 'Vive la Frenchie!' zoeken wij een winnaar. Doe dus snel mee met deze winactie en win te gekke prijzen! 

Klik HIER voor meer uitleg over deze winactie.

Farm Food ook in 2017 sponsor van Bark in the Park

February 07, 2017

Met trots verwelkomen we ook in 2017 Farm Food natuurlijke diervoeding als hoofdsponsor van Bark in the Park. Samen met Farm Food zullen we op 6 en 7 mei 2017 tijdens 'Dogtastic!' en 'Vive la Frenchie!' duizenden hondenbezitters en hun trouwe viervoeters een onvergetelijke dag bezorgen! 

Klik HIER voor meer informatie over Farm Food.
 

WOOFtastisch nieuws voor ALLE hondenrassen!

February 07, 2017

Op verzoek van vele hondenbezitters introduceren wij op 6 mei 2017 onze eerste editie van Bark in the Park, 'Dogtastic!'. Dit evenement is bedoeld voor ALLE hondenrassen! Ook tijdens dit evenement heten we ALLE hondenrassen en hun baasjes van harte welkom in de binnentuin en het park van Kasteel Groeneveld te Baarn. Er is van alles te doen tijdens dit te gekke evenement. Leuke activiteiten met je hond zoals agility, speuren, denksport en een doggyrace. In de speelweide kunnen de honden heerlijk samen spelen. Ook is er een fotograaf, een gedragsdeskundige, een dierenarts en nog veel meer! Het volledige dagprogramma vind je HIER


Om dit wooftastische nieuws te vieren hebben we dit jaar maar liefst 300 Early Birds tickets beschikbaar voor Dogtastic!. Een leuke korting voor de snelste beslissers.

Klik HIER voor tickets.

Please reload