Early birds tickets
In 2017 introduceren wij early birds tickets. Dit zijn tickets voor de allereerste en snelste beslissers. De datum voor de ticketverkoop van de early birds tickets wordt uitsluitend op de Facebookpagina van Petpret bekend gemaakt. Wil jij dus voor een klein prijsje deel nemen aan dit te gekke evenement? Like dan snel onze pagina en hou de pagina in de gaten voor de start van de ticketverkoop. Let op! Er zijn een beperkt aantal early birds tickets beschikbaar, op = op. 
Kosten early birds tickets: €7,50*

Online tickets
Was je net te laat voor de early birds tickets? Dan kun je een online ticket aanschaffen.
Kosten online tickets:
Bark in the Park, 'Dogtastic!' € 5,00* (introductieprijs met kortingscode)

Bark in the Park, 'Vive la Frenchie!' €8,50

Passe-partout tickets
Wilt u beide dagen aanwezig zijn? Dat kan door middel van een passe-partout tickets.
Kosten passe-partout tickets: €15,00*

*Exclusief administratiekosten

Dagentree
Dagkaarten zijn verkrijgbaar bij de entree van het evenement.
Let op! Vol is vol. Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen werken we met een maximaal aantal bezoekers. Dagkaarten zijn uitsluitend beschikbaar indien het maximaal aantal bezoekers nog niet bereikt is via de online verkoop. Om te voorkomen dat je niet deel kunt nemen aan het evenement kun je dus het beste een online ticket bestellen.
Kosten dagkaarten: €10,-

Kinderen
Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. 

Entree honden
Alle honden hebben gratis toegang.

Parkeren
Parkeren is gratis op P1, P2 en P3. Indien P1 vol is wordt u verwezen naar P2 of P3. Oversteken vanaf P2/P3 gebeurt onder begeleiding van verkeersregelaars.
Er zijn tevens parkeerplaatsen beschikbaar voor minder validen. Graag bij de verkeersregelaars, indien nodig, aangeven dat u gebruik wilt maken van deze parkeerplaatsen.
 

Entree Prijzen